Lahjoitukset

Päivityksiä ym

Lahjoitukset

ViestiKirjoittaja Pasi » Su Heinä 2007 22, 21:23

Eli niille jotka eivät vielä tienyt niin Old Toyota Club on toiminut ruohonjuuri tasolla jo vuodesta 2000. Homma on toiminut alusta asti internetin välityksellä. Aluksi käytimme ilmaisia web-hosting palveluja kuten: Spaceports, nwps, mbnet, baana yms. mistä sai kotisivutilaa. Ilmaispalveluissa oli se huono puoli että niistä loppui kapasiteetti tai muuten vain kaatuivat ja tiedostot tuhoutuivat tai sitten ei ollut tarvittavaa tietokantaa. Pari vuotta sitten kun foorumi oli viellä nwps:n sivuilla niin rekisteröityneitä käyttäjiä oli reilut 200. Välissä kokeilin omaa serveriä mutta tässä oli taas omat ongelmansa.

Tämä kaikki sen takia että OTC pysyisi käyttäjille ilmaisena eikä tarvitsisi maksaa mitään kiinteää jäsenmaksua tai muuta vastinetta. Nyt tilanne on kuitenkin se että sivut ovat nykyisin maksetun web-hotellin takana. Näin voimme olla varmoja että sivut toimivat tulevaisuudessa kun aiemmat ilmaiset palvelut ovat kaatuneet. Tässähän on se huono puoli että se tietenkin maksaa. Tämän hetkinen web-hotelli maksu on 90e/vuosi.

Tuon 90 euron takia ei ole minun mielestä järkevää laittaa vielä mitään kiinteää jäsenmaksua ja kun alkuperäinen tarkoitus on ollut se että kerhoon liittyminen pidetään ilmaisena. Ja niin se pidetään tulevaisuudessakin, mutta jos sivut aiotaan pitää pystyssä tulevaisuudessa niin se vaatii hieman yhteisiä ponnisteluja. Voit tukea OTC:n toimintaa antamalla pienen lahjoituksen ja näin varmistat että sivut toimivat jatkossakin.

Voit antaa lahjoituksen tilille: 535806-2224375 Saaja: Old Toyota Club. 5e arvoisesta ja sitä arvokkaamasta lahjoituksesta saa kultajäsen tittelin joka oikeuttaa lataamaan kuvia kuvagalleriaan ja saa oikeudet materiaali osiolle. Mikäli annat lahjoituksen niin laita viesti kohtaan foorumin nimimerkkisi niin tiedän kuka on maksanut ja kultajäsenyys menee sitten oikealle henkilölle.

Lahjoituksista saatava tuotto käytetään täysin OTC:n webhotel maksuihin.
Avatar
Pasi
 
Viestit: 723
Liittynyt: Ma Syys 2006 18, 23:39
Paikkakunta: Porvoo

Paluu Ylläpito tiedottaa

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron